Images

Geschiedenis van 4RED

4RED Is in 2018 opgericht met als doel het verbeteren, stroomlijnen en verrijken van brandweer en crisiskundige processen. Bij 4RED is onze insteek om ervaring in brandweer en crisiskundige processen te delen met onze klanten. Deze ervaring strekt zich uit van incidentbestrijding, crisisbestrijding, opleiding en training tot (beleid)advies en softwareontwikkeling.

4RED wil met onze no nonsens en oplossinggerichte aanpak met betaalbare software willen we de crisis en incident bestrijding bij BRZO bedrijven helpen verbeteren.

Met onze ideeën, producten en kennis leveren we een bijdrage voor uw “brandweerrode” en crisis processen. Daarom 4RED: praktijk gekoppeld aan theorie en ontwikkeling, een krachtige combinatie.

Klantgericht

Klantgericht

Dat wat we maken moet u ondersteunen, 4RED ondersteund in wat u nodig heeft.

Verbindend

Verbindend

Onze producten zijn gericht op het verbinden en delen van informatie, u mag dit ook van ons verwachten

Verbindend

Bedrijfszeker

Er zijn als het er als het telt, en doen wat je zegt, met deze instelling geven wij invulling aan bedrijfszeker

Onze werkwijze

Graag helpen we u verder om een verbetering of ontwikkeling te ondersteunen in uw organisatie. In veel gevallen passen onze reeds ontwikkelde producten naadloos in uw organisatie. Maar kan het soms ook voorkomen dat we maatwerk moeten ontwikkelen. Voor een overzichtelijk proces hanteren we de volgende stappen.


In dit overleg inventariseren we uw wensen en eisen voor de gewenste oplossing. Dit zetten we af tegen onze producten, daarnaast is het doel om hier scherp te krijgen wat exact uw wensen zijn.

Na een akkoord, verificatie van uw wensen gaan we aan de slag om uw platform in te richten. Het programmeren en inrichten gaat nu beginnen. De software wordt klaar gemaakt, maar ook de serverclusters worden ingericht.

In deze Beta testfase is uw platform online en kunt u de stappen testen, hiermee kunnen we de laatste stappen stroomlijnen en waarnodig aanpassen.

Uw platform is getest, online gebracht en inlog is geregeld. Uw systeem kan worden opgeleverd, het leren werken en gebruik maken van het platform kan beginnen.